Digital signering

DIGITAL SIGNERING

Vi opplever en stadig større interesse for elektronisk signering av protokoller, regnskaper og avtaler mv. Nå tilbyr vi deg som kunde hos oss mulighet for elektronisk signering. SLM Revisjon AS samarbeider med Signant om signering med BankID – en enkel, trygg og brukervennlig eSignaturløsning.


Alle kan benytte Signant. Det eneste du trenger for å kunne signere elektronisk er BankID, smartkort fra BuyPass, svensk BankID eller NemID. Dokumentene kan også leses og signeres via mobil/ nettbrett, og man trenger ikke vente på tur hvis det er flere som skal signere. Med elektronisk signatur ønsker vi å oppnå:

  • Sikker dokumentflyt
  • Sikker identifikasjon, rett avsender og mottaker av konfidensielle dokumenter
  • Arkiver som PDF, arkiver signerte dokumenter på egen maskin eller server

I utgangspunktet vil kommende utsendelser fra vår side skje via Signant. Det vil selvsagt også være mulig å signere årsregnskaper på den tradisjonelle måten. Snakk gjerne med din SLM-revisor om dette i forbindelse med årsavslutningen. Vi håper våre oppdragsgivere vil se på dette som en forbedret tjeneste.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å komme i gang med digital signering.

 

Aktuelt

SLM Revisjon AS har flyttet.
Velkommen til våre nye lokaler Aktuelle satser
Aktuelle satser er oppdatert med følgende nye rentesatser pr. 12. mars 2018:

Jobb og karriere

Med stadig økende oppdragsmengde er det plass til flere revisorer hos oss, og vi er derfor alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Er du statsautorisert eller registrert revisor – med eller uten erfaring – er vi interessert i å komme i kontakt med deg. 

Kontakt oss

Sentralbord:  + 47 63 89 77 00

Besøksadresse:                      
Skedsmogata 3 A, 2000 Lillestrøm
 
Postadresse:                       
Postboks 273, 2001 Lillestrøm

firmapost@slm-revisjon.no
 

 
SLM Revisjon AS er et uavhengig medlemsfirma i PrimeGlobal, som er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige regnskapsfirmaer og forretningsrådgivere. PrimeGlobal verken tilbyr eller kan tilby profesjonelle tjenester overfor klienter. Hvert enkelt uavhengig medlem av PrimeGlobal er et eget firma og et uavhengig rettssubjekt. PrimeGlobal er ikke et partnerskap, og uavhengige medlemsfirmaer opptrer ikke som agenter for PrimeGlobal eller andre uavhengige medlemsfirmaer.
Du forlater nå nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS. Svindal Leidland Myhrer & Co AS er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedet til PrimeGlobal, og heller ikke for innholdet på nettstedene til andre av PrimeGlobals medlemsfirmaer. På tilsvarende måte er PrimeGlobal heller ikke ansvarlig for innholdet på nettstedene til uavhengige medlemsfirmaer, ei heller på nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS.
OK