SLM utvider på Øvre Romerike
31.10.2014
Pressemelding

”Vi er svært fornøyde med å ha funnet den riktige kjøper av vårt revisjonsselskap, sier Håkon Solheim og Tarjei Høidahl.
 
Svindal Leidland Myhrer & Co AS (SLM Revisjon) i Lillestrøm har kjøpt alle aksjene i Høidal & Solheim Jessheim AS – det lokale revisjonsselskap på Jessheim og Øvre Romerike.
 
”Vi har valgt å bruke våre ressurser på Spranget Regnskap Jessheim AS, som vi også eier og på denne måten konsentrere vår drift på regnskap og rådgivning.”
 
”Vi har jobbet sammen med SLM Revisjon tidligere og er overbevist om at deres overtagelse av selskapet, vil sikre våre tidligere revisjonskunder god kvalitet i den revisjon som skal leveres, samt god oppfølgning og rådgivning.���
 
Høidahl & Solheim Jessheim AS skifter i forbindelse med salget navn til SLM Revisjon Jessheim AS.
 
Partner Jan Ove Hofseth hos SLM Revisjon er svært fornøyd med overtagelse av Høidahl og Solheim Jessheim AS. ”Vi ��nsker å øke vår tilstedeværelse på Øvre Romerike, da vi mener at hele Romerike er et naturlig nedslagsfelt for oss.
 
Jan Ove Hofseth er den partner som skal ha hovedansvaret for revisjonskundene på Øvre Romerike. ”Jeg er selv født og oppvokst på Øvre Romerike og bor fortsatt på Øvre. Dette, sammen med det faktum at flere av våre ansatte også bor i området, betyr at vi har den nødvendige lokalkunnskap som kreves for å yte det lille ekstra.”
 
Kontaktinfo:
 
Håkon Solheim
solheim@hsas.no
+47 992 73 634
 
 
Jan Ove Hofseth
Jan.ove.hofseth@slm-revisjon.no
+47 900 30 334
 
 

Aktuelt

SLM Revisjon AS har flyttet.
Velkommen til våre nye lokaler Aktuelle satser
Aktuelle satser er oppdatert med følgende nye rentesatser pr. 12. mars 2018:

Jobb og karriere

Med stadig økende oppdragsmengde er det plass til flere revisorer hos oss, og vi er derfor alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Er du statsautorisert eller registrert revisor – med eller uten erfaring – er vi interessert i å komme i kontakt med deg. 

Kontakt oss

Sentralbord:  + 47 63 89 77 00

Besøksadresse:                      
Skedsmogata 3 A, 2000 Lillestrøm
 
Postadresse:                       
Postboks 273, 2001 Lillestrøm

firmapost@slm-revisjon.no
 

 
SLM Revisjon AS er et uavhengig medlemsfirma i PrimeGlobal, som er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige regnskapsfirmaer og forretningsrådgivere. PrimeGlobal verken tilbyr eller kan tilby profesjonelle tjenester overfor klienter. Hvert enkelt uavhengig medlem av PrimeGlobal er et eget firma og et uavhengig rettssubjekt. PrimeGlobal er ikke et partnerskap, og uavhengige medlemsfirmaer opptrer ikke som agenter for PrimeGlobal eller andre uavhengige medlemsfirmaer.
Du forlater nå nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS. Svindal Leidland Myhrer & Co AS er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedet til PrimeGlobal, og heller ikke for innholdet på nettstedene til andre av PrimeGlobals medlemsfirmaer. På tilsvarende måte er PrimeGlobal heller ikke ansvarlig for innholdet på nettstedene til uavhengige medlemsfirmaer, ei heller på nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS.
OK