Om oss

Svindal Leidland Myhrer & Co AS er et statsautorisert revisjonsfirma og består av totalt 29 ansatte – med 8 statsautoriserte revisorer, 12 registrerte revisorer, 5 revisormedarbeidere og 3 medarbeidere i administrasjonen.  11 av våre revisorer er i tillegg autoriserte regnskapsførere. Vi har egne kontorer sentralt i Lillestrøm, med enkel adkomst.
SLM Revisjon AS er et statsautorisert revisjonsfirma og består av totalt 29 ansatte – med 8 statsautoriserte revisorer, 9 registrerte revisorer, 7 revisormedarbeidere, 2 regnskapsfører og 3 medarbeidere i administrasjonen.  6 av våre revisorer er i tillegg autoriserte regnskapsførere. Vi har egne kontorer sentralt i Lillestrøm, med enkel adkomst.

OM OSS

slm omoss
Vi er totalleverandør av revisjons-- og rådgivningstjenester. Vår lange revisjonserfaring og høyt kvalifiserte medarbeidere sikrer våre kunder god og personlig service. Kombinasjonen av høyt kunnskapsnivå og variert praksis, gjør at vi føler oss godt rustet til å være diskusjonspartner for både den daglige ledelsen og styret hos våre kunder.
 
Våre medarbeidere er KUNNSKAPSRIKE, ENGASJERTE og TILGJENGELIGE.
 
Fordi vi reviderer foretak av allmenn interesse, er vårt revisjonsarbeid underlagt kvalitetskontroll fra Finanstilsynet hvert 3. år.
 
Vi er medlem av Den norske revisorforening, og våre ansatte benytter i stor grad kurs avholdt i deres regi – samt kurs arrangert i våre egne lokaler. Vi benytter oss også av den fagekspertisen foreningen besitter.
 
For de av våre klienter som har behov for en regnskapsfører eller ekspertise utenfor landets grenser, kan vi utvide vår internasjonale rekkevidde gjennom medlemskapet i PrimeGlobal, som er en verdensomspennende sammenslutning av regnskapsfirmaer og forretningsrådgivere. Vi har spesielt god dekning i Sverige og Danmark gjennom andre uavhengige medlemsfirmaer, R3 Revisjon AB og Martinsen. I samarbeidet med dem fungerer vi som et skandinavisk regnskapsfirma.

Åpenhetsrapport

Last ned SLMs Åpenhetsrapport

Last ned 

Samarbeidspartnere

R3 Revisjon AB, Sverige
www.r3.se

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Danmark
www.martinsen.dk

 

Aktuelt

SLM Revisjon AS har flyttet.
Velkommen til våre nye lokaler Aktuelle satser
Aktuelle satser er oppdatert med følgende nye rentesatser pr. 12. mars 2018:

Jobb og karriere

Med stadig økende oppdragsmengde er det plass til flere revisorer hos oss, og vi er derfor alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Er du statsautorisert eller registrert revisor – med eller uten erfaring – er vi interessert i å komme i kontakt med deg. 

Kontakt oss

Sentralbord:  + 47 63 89 77 00

Besøksadresse:                      
Skedsmogata 3 A, 2000 Lillestrøm
 
Postadresse:                       
Postboks 273, 2001 Lillestrøm

firmapost@slm-revisjon.no
 

 
SLM Revisjon AS er et uavhengig medlemsfirma i PrimeGlobal, som er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige regnskapsfirmaer og forretningsrådgivere. PrimeGlobal verken tilbyr eller kan tilby profesjonelle tjenester overfor klienter. Hvert enkelt uavhengig medlem av PrimeGlobal er et eget firma og et uavhengig rettssubjekt. PrimeGlobal er ikke et partnerskap, og uavhengige medlemsfirmaer opptrer ikke som agenter for PrimeGlobal eller andre uavhengige medlemsfirmaer.
Du forlater nå nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS. Svindal Leidland Myhrer & Co AS er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedet til PrimeGlobal, og heller ikke for innholdet på nettstedene til andre av PrimeGlobals medlemsfirmaer. På tilsvarende måte er PrimeGlobal heller ikke ansvarlig for innholdet på nettstedene til uavhengige medlemsfirmaer, ei heller på nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS.
OK