Om oss

Svindal Leidland Myhrer & Co AS er et statsautorisert revisjonsfirma og består av totalt 29 ansatte – med 8 statsautoriserte revisorer, 12 registrerte revisorer, 5 revisormedarbeidere og 3 medarbeidere i administrasjonen.  11 av våre revisorer er i tillegg autoriserte regnskapsførere. Vi har egne kontorer sentralt i Lillestrøm, med enkel adkomst.
SLM Revisjon AS er et statsautorisert revisjonsfirma og består av totalt 29 ansatte – med 8 statsautoriserte revisorer, 9 registrerte revisorer, 7 revisormedarbeidere, 2 regnskapsfører og 3 medarbeidere i administrasjonen.  6 av våre revisorer er i tillegg autoriserte regnskapsførere. Vi har egne kontorer sentralt i Lillestrøm, med enkel adkomst.

OM OSS

slm omoss
  • 1960  Knut Myhrer starter egen praksis i Lillestrøm.
  • 1982   Bjørn Svindal starter egen praksis i Lillestrøm.
  • 1983  Svein Leidland starter kontorfellesskapet Svindal og Leidland i Lillestrøm.
  • 1992  Knut Myhrer starter Myhrers Revisjonskontor AS sammen med Erik Myhrer. Også dette i Lillestrøm.
 
Den 1. juli 1995 stiftes Svindal Leidland Myhrer & Co AS – statsautoriserte revisorer, og starter opp sin virksomhet i nytt kontorbygg i Nittedalsgata 20 i Lillestrøm.
 
I 1995 var det 14 ansatte, og gjennom årene har dette jevnt steget til dagens 28 ansatte.
 
Med over 50 års erfaring står vi godt rustet til å møte fremtiden.

Aktuelt

SLM Revisjon AS har flyttet.
Velkommen til våre nye lokaler Aktuelle satser
Aktuelle satser er oppdatert med følgende nye rentesatser pr. 12. mars 2018:

Jobb og karriere

Med stadig økende oppdragsmengde er det plass til flere revisorer hos oss, og vi er derfor alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Er du statsautorisert eller registrert revisor – med eller uten erfaring – er vi interessert i å komme i kontakt med deg. 

Kontakt oss

Sentralbord:  + 47 63 89 77 00

Besøksadresse:                      
Skedsmogata 3 A, 2000 Lillestrøm
 
Postadresse:                       
Postboks 273, 2001 Lillestrøm

firmapost@slm-revisjon.no
 

 
SLM Revisjon AS er et uavhengig medlemsfirma i PrimeGlobal, som er en verdensomspennende sammenslutning av uavhengige regnskapsfirmaer og forretningsrådgivere. PrimeGlobal verken tilbyr eller kan tilby profesjonelle tjenester overfor klienter. Hvert enkelt uavhengig medlem av PrimeGlobal er et eget firma og et uavhengig rettssubjekt. PrimeGlobal er ikke et partnerskap, og uavhengige medlemsfirmaer opptrer ikke som agenter for PrimeGlobal eller andre uavhengige medlemsfirmaer.
Du forlater nå nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS. Svindal Leidland Myhrer & Co AS er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedet til PrimeGlobal, og heller ikke for innholdet på nettstedene til andre av PrimeGlobals medlemsfirmaer. På tilsvarende måte er PrimeGlobal heller ikke ansvarlig for innholdet på nettstedene til uavhengige medlemsfirmaer, ei heller på nettstedet til Svindal Leidland Myhrer & Co AS.
OK